Karanko pt. 4 - Kissojen kevättalkoot

 Tänään on luvassa perheenlisäystä, juhlia, laattaa, menetyksiä ja remontointia.

☼ ☼ ☼

Tripp päätti ottaa kuntotaidon haltuun just sillon kun mä halusin sisustaa tota yläkertaa :D

Kyllä siitä jotenkin selvittiin. Noi tuolit jäi kyllä aika törkeen värisiks, muokkasin niitä vähän vähemmän räikeiks myöhemmin.

Nää muutokset tehtiin yllättäen varainkeruujuhlia varten. 

Jeffrey ei tykännyt Beirutista. Jeffrey nyt ei tosin pidä kenestäkään kun ehkä Bronsonista.


Varmistettiin silti, että silläkin on mukavaa. Vietiin juomat ja kaikki :D. On muuten näillä pelatessa ekaa kertaa muodostunut perheen ulkopuolisetkin simit tärkeiksi, ehkä näitten jatkuvien juhlien takia.

Tai ehkä se on siksi, kun tuntuu että näillä bridgeporttilaisilla on jotenkin hurjasti persoonaa. Vaikka suurimmalla osalla onkin tavallista vähemmän piirteitä :D

Laattaa valmistamassa.

Jaksasinkohan viimein ottaa nuo korvikset veke.

Nää oli sivistämässä itteään sotkusen pöydän ääressä :D

Tripin nilkka voi olla vähän kipeenä tän jälkeen. Ja Bronson on dramaattinen.

Tripp kävi täällä tekemässä mehumestarin keikan.

Ja missas Kurtun synnytyksen, josta kotiväki oli vissiin niin innoissaan että rikkoi fysiikan lakeja aika mallikkaasti.

Näistä tuli vähän enemmän äitinsä näköisiä värityksen puolesta, mutta tällä paksummalla on kyllä isänsä kasvot. Ainakin näin pentuna.

Suipon kissan nimi on Hessu, ja paksumpi sai muutamien kokeilujen nälkeen ylvään nimen Paksu.

Nimi on kunnianosoitus tälle virolaiselle sankarikissalle.

Matto loppui kesken.

Punssi oli niin kateellinen tästä perheenlisäyksestä, että piti käydä itsekin tekemässä temput. Kurttu parka.

Hessu ja Paksu osoittautuivat varsin aktiivisiksi pikku kissoiksi. Kurttua väsyttää ja ihan oikeutetusti.

Jermu ei oikein tiennyt, mitä ajatella tästä kaikesta. En muuten vissiin oo muistanut mainita, mutta siitä tuli vähän aikaa sitten vanhus. En vaan oo varma milloin, kun ulkonäölle ei tapahtunut n. mitään muutosta :D

Hessu antaa aika aggresiivista side eyeä tässä nyt kyllä :DD

Ei mennyt aikaakaan, ennen kuin Kurtun ja Punssinkin pennut saapuivat maailmaan. Ruskeampi sai nimekseen Growlie poikaystäväni toiveen mukaan ja laikukkaasta tuli Bella pelin toiveen mukaan.

Paksu: HYI TYTTÖBAKTEEREJA!!11!!

Oli ne sittenkin vissiin ihan kivoja.

Tykkään kun Growlielle tuli tuollainen omalaatuisempi väritys. Kissathan pystyy vissiin saamaan pentuja kahdelta isältä samassa poikueessa (oikeassa elämässä)? Ehkä nuo raidat onkin Jermulta peräisin.

Beirutin syntymäpäivä koitti, ja tyttö oli niin väsynyt, että piti iskeä se torkuille ennen juhlien alkua.

Matthew Hamming, viiden tähden julkkis ja jostain syystä Tripin kaveri, tuli vääntämään mehua.
Siitä tuli ihan oma-aloitteisesti tosi söpö! Mitään en myönnä, mutta saatoin muokata sen naamaa kun se oli lapsi. Silleen että muutin sen teiniksi ja sitten takaisin lapseksi. Shh.

Pysyy tälle mustavalkoiselle tyylilleen uskollisena. Ja on muuten ainoa sim jolla oon käyttänyt jopa kahdessa ikävaiheessa ladattuja vaatteita :D. Mun mielestä valmisvaatteet on ihan hyvän näkösiä.

Beirutin huoneesta tuli oikein kivan, jos nyt vähän valjun, näköinen.

Bronson: En mä oikeesti kussu housuun julkisella paikalla! Lupaan.

Johnny Johnson: Jaaa-has.
Johnny on Bronsonin pomo. Ja paras ystävä.

Jermu ei voi oikein hyvin. Pt. 323999.

Onhan näitä kissoja... muutama :D. Mahtuu ne sentään kaikki samaan kuvaan.

Tripp lähti keskellä yötä toimittamaan vihanneksia tälle sankarille.

Mitääään hajua mikä sen nimi on.

Jermua ahdistaa.

Päätin että Beirutista tulee kirjailija. Parempi siis aloittaa harjoittelu tässä vaiheessa.

Söpö yökkäri.

Laatta. Luulin pieneläimeksi :D

Parveke sai uutta ilmettä.

Valitettavasti en saanut valoja maalauksen päälle, mutta Bronsonin muistista maalaama kuva suihkulähteestä pääsi arvostettavalle sekä osuvalle paikalle.

Äiti ja tytär.

Kirjoitustaito senkun kohenee.

Tän kuvan pointti näkyy tuolta ikkunasta :DDDD

Tripp kutsuttiin juhliin. Onkohan tää isäntä? Tai ehkä se oli se vihannessankari.

Oli siellä tuttujakin.

Suurimman osan ajasta Tripp kuitenkin istui sohvalla kiusaantuneen näköisenä.

Laitettiin makkariin peili että karismaa ei tarvi aina harjoittaa paskanhajussa.

Myös Bronson sai kutsun juhliin ja lähti sinne sitten kokkaamaan :D

Sitten olikin aika luopua puolista kissanpennuista. Jermun ja Kurtun pennuista pidettiin Paksu ja Punssin ja Kurtun pennuista Growlie.

Growlien piirteet tähän mennessä ovat hyväluontoinen ja nero. Kaikki perheen kissat ovat hyväluonteisia :D. En jaksa ostella jatkuvasti uusia huonekaluja.

Paksu taas on hyväluonteinen ja seikkailunhaluinen, kuten isänsäkin.

Tripp: Miksi näitä kissoja on joka paikassa!!! Mihinkään ei pääse liikkumaan!Siitäkin huolimatta se päätti murjasta aikas hyvän vitsin :DDD. Jospa ei kuitenkaan.

Beirutilla ei ole mitenkään erityisen läheiset välit kumpaankaan vanhempaan, joten ajattelin, että niitä olis syytä lähentää. Huomatkaa anolisko lattialla.

Samaten Bronsonin ja Tripin välit olivat päässeet vähän viilenemään, joten piti virittää pojat läheisiin tunnelmiin. Lisäks Tripillä oli jano.

Oon vähän kahden vaiheilla sen suhteen, pitäskö Bronsonista tehdä vampyyri vai ei. Sen ikääntymiseen on runsaat 10 simspäivää ja se on jo politiikkauran ysitasolla, joten kyllä se ainakin elämänhaaveensa ehtii täyttää. 

Ehkä mun pitäs kaikkia käytäntöjäni vastaan pamauttaa Tripp Bronsonilla paksuks. Joku vampyyrisikiäminen. Mulla tulee nimittäin ikävä Bronsonia, jos jotain ei tapahdu. Ja oishan se aika mielenkiintosta nähdä, millanen lapsi näille kahelle syntys.

Olinkin laittamassa niitä jo suorittamaan aktia, kun jotain kamalaa tapahtui.

Jermun oli aika mennä. Siinä se vilkuttaa :(

Se oli oikein hyvä kissa :(

Beirut sai ensimmäisen kirjansa valmiiksi, mutta sekään ei paljoa tässä tilanteessa piristänyt.

Mitäs sitten tapahtuikaan.

Oli jälleen aika laajentaa taloa. Pitää varmaan lisätä yläkertaan muutama ikkuna, vähän hölmön näkönen näin.

Saatiin taas vähän lisää oleskelutilaa taloon. + Työhuoneentynkä!

Ja luonnollisesti järkevää kuvaa koko tästä huoneesta ei ole :D. Siellä on näitten lisäks kyllä vaan lähinnä leluja ja vaatekaappi.

Tässä on Truman, helposti innostuva ja sekopäinen poikavauva. Vähän harmittaa kun siitä tuli vampyyri mut ei harmita onneks. Tripin raskausajasta ei ole kuvia koska herralta katosi koko vartalo :D. Ehkä se on joka tapauksessa paras vaihtoehto.

Kirppusirkus alkoi taas. 

Ainakin pestäviä oli yksi vähemmän :(

Sain maalauksestakin paremman kuvan :DDD

Tadaa! Se näyttää kyllä ehkä vähän enemmän Tripiltä noin niinkuin värimaailmansa puolesta kuin olisin toivonut, mutta kasvoista on vielä vähän hankala sanoa.

. Ja laitoin sille näköjään samat kulmakarvatkin samalla kun vaihdoin ja hieman vaalensin (alkuperäisiä) hiuksia :D

Leikitään että tuo peukalo ei uppoa tonne kalloon.

☼ ☼ ☼

Se oli melkoinen tunteiden vuoristorata se! Paljon ehti tapahtumaan, ehkä ensi kerralla ois vähän vähemmän dramaattista. Paitsi ensi postaus on ihan toisesta perheestä...6 kommenttia:

 1. Jostain syystä kommentointi (ja kommentteihin vastaaminen) on ollu mulle viime aikoina ihan ylitsepääsemättömän vaikeeta, mut sanon nyt ainaki sen verran et ihan mahtavaa saada lukulistaan lisää simsblogeja! Sulla on tosi hauska kirjotustyyli. Erityisesti ronskimpi kielenkäyttö ja vittuilevat eläimet on mun heikkous :DDD

  Toivottavasti tää sun innostus jatkuu, koska tämmösestä julkasutahdista ei voi muuta ku nauttia ja olla erittäin kateellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista sitäkin suuremmalla syyllä sitten!!

   Eeeiköhän tällä tahdilla jatketa vielä ainakin kuukausi jos toinenkin. Mulla alkaa kesäloma perjantaina, että ajanpuutteesta ei ainakaan jää kiinni. Mun pitäs kyllä just nyt olla ehkä keskittymässä niihin viimisiin töihin eikä tähän :D. No, ehkä mä ehin tehä vielä jotain tänään (tänä yönä...) kunhan eka julkasen uuden postauksen.

   Poista
 2. Tuo liian-vähän-piirteitä -juttu saattaa olla bugi, jossain vaiheessa peliin tuli nimittäin bugi, minkä takia simit ei saanu kasvaessaan uutta piirrettä ollenkaan. Overwatch saattaa korjata sen ku ainakaan itellä ei oo tuota ollu enää aikoihin ja käytän paljon Nraasin modeja ihan vaan korjaamaan perusjuttuja pelistä.

  "Laattaa valmistamassa." :DDD

  EI SAAMARI EN KESTÄ TOTA RÄYSTÄSKUVAA AAAAAA XDDDDDDDDDDD

  Muutama kissa siellä! :D

  Jep, kissoilla voi tosiaan samassa pentueessa olla vaikka jokaisella pennulla eri isä :D Tosin, simssille se vois olla jo vähän liian monimutkasta XD

  Tykkään kuin Tripp vaan tulee ja istuu kuselle (tai sonnalle?) kesken Bronsonin ja tän pomon keskustelun.

  Jermun hyvin- tai siis pahoinvointikuva, näyttää siltä et se(kii) on kusella :D

  Apua, repesin tolle yrjölle, mitä luulit pikkueläimeks XD (Kannattaa ostaa kissoille onnellisuuspisteillä se Ei koskaan huonovointinen -palkinto, loppuu noi yrjöilyt :D Tai sit se yrjökone-palkinto, millä voi yrjötä sillon ku siltä tuntuu.)

  Voin samaistua Trippin kissahaaveisiin. (Itellä ei oo eläimiä ku tähän asuntoon ei saa ottaa, mut porukoilla on 4 kissaa ja aina välistä on heitettävä "Pitäskö ottaa vielä yks kissa? :D" -vitsi :DDD)

  "Vähän harmittaa kun siitä tuli vampyyri mut ei harmita onneks." Niin siis harmittaa vai ei? :D

  Kerkesitkii jo hommata niille lapsen, mut jos siulla on Tulevaisuuteen-lisäri, sen kauttahan voi ostaa myös samaa sukupuolta oleville biologisen lapsen sairaalasta :D Kokeilin ite sitä ihan tuossa joku aika sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin Simswikistä että syystä tai toisesta Bridgeportin valmissimeillä (tai osalla niistä) ei oo sitä viimistä piirrettä :0. Jos sattuu tulemaan muita tällasia vastaan niin pitää kyl kattoo. Overwatch vois kyllä olla ylipäätään ihan hyvä lisä modiarsenaaliin, vaikka VIELÄ ei ihan kauheen bugista olekaan :D

   Onneks simssin maailmaa voi syventää omassa päässään :DD. Ja blogin kautta heitellä vielä omat headcanoninsa muulle maailmalle. Tohon kissaisäjuttuun viitaten siis.

   Joo naureskelin pelatessa tolle :DD. Bronsonista oltiin tosiaan levitetty sitä kasteli housunsa -huhua niin nauratti että perättömiä huhuja kumotessaan siippa päätti tulla pöntölle :DDD

   Noista kissojen onnellisuuspisteistä puheenollen, unohdin hetkeksi että niilläkin voi ostaa palkintoja :D. Kissoilla alko nimittäin kirppusirkus, ja koska kellään ei ollu tarpeeks hyvät välit pesemiseen, metsästin SIMIEN onnellisuuspalkinnoista vaikka kuinka kauan sitä hygieenistintä.

   Hetken oikeesti harkitsin et adoptoin niille yhen kissan lisää, mut just päästiin edellisistä eroon. Ja viis on muutenkin sellanen hyvä tasaluku. Vaikkei tasaluku olekaan, mutta se vaan t u n t u u siltä :DD

   Harmittaa mut ei harmita onneks! Lisätietoja ei saatavilla.

   Sitte ku pääset (tällä hetkellä) viimisimpään postaukseen asti, puhun siellä siitä että mulle on tulossa kaks lisäosaa. Täällä kommenteissa piilossa voin paljastaa, et toinen niistä on nimenomaan Tulevaisuuteen :D. Ei siis ollu vielä tässä vaiheessa vaihtoehto. Mutta tulevaisuudessa (heh heh) pitää kyllä käyttää sitä. En kestä niitä katoilevia vartaloita :D

   Poista
 3. Lukaisin tämän jo aikaisemmin, mutta nyt pitää ryhdistäytyä ja kommentoida~ Laattoja ja remontointia, siis lattialaattojen asennusta. Tai ehkä sittenkin jotain muuta :D

  Täytyy heti sanoa, että tuo matto on mun mielestä oikeinkin kiva! Välillä tekisi itsekin mieli latailla asioita, mutta tahdon kuitenkin pitää pelin puhtaana. Läppärillä on muistiongelmia, kun kaikki pitää jostain kumman syystä varmuuskopioida OneDriveen xd

  ja täällä kissat jo asentelevat laattoja lattiaan :DD Ja pentuja! Voi ei tuo räystäskuva, Paksu raukka XD Jermu raukka, kun ei osaa suhtautua kissojen ylikansoitukseen :DD

  Nooh mitä pienestä naamanmuokkauksesta, hyshys :D

  Käytän ite moveobjects-koodia maalausten valaisuun!

  Lemmikit on taitavia tunkemaan pyllyjään kuviin :DD

  Uuh, minne kissanpennut heitettiin? En muista, miten kissoista luovutaan :D Soititko löytökotiin vai siirsitkö kaupunginmuokkauksessa muualle?

  Eiii Jermu :(( Mutta Truman-vaavi tuli tilalle!

  Jaa, jos ehtisin lukea seuraavia postauksia vielä ennen töihinlähtöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään siitä matosta! Omat latailuni ovat lähinnä CAS-tilaa varten, aika harvoja sisustusjuttuja on tullut ladattua.

   Nää kissojen laattakuvat on tainnu tulla jäädäkseen :DD.

   Mun pitäs perehtyä (jälleen kerran :D) paremmin rakennustilan koodeihin. Ja ylipäätään rakennustilan niihin juttuihin mitä en osaa ajaa kuten esim. sisäkattojen värin vaihto.

   Niin on, tästä laumasta etenkin Punssi töpöhäntineen :D.

   Joo, löytöeläinkotiin luovutettiin. Vähän harmittelin sitä, ettei ole vaihtoehtoa antaa kissaa jollekkin toiselle simille. Tai sitten en vaan löytäny sellasta :D

   Jermua tulee kyllä ikävä. Mut onneks Paksu sentään jäi jäljelle. Niin ja Truman :DD

   Poista