Karanko pt. a҉̴̡͙̦͔̳̜̝̠̯̥͔̻̪̦͍͎̀͜b̷̷̸̼͓̱͈̳͈̮̳͇̩͓̗̖̳́c̨̨̳̮̥̝̜̳̠̘̞̣̙͍ͅ - Karankojen suuret sukujuuret

Lisäosani ovat (toivottavasti) nyt päässeet postiin. Ovat jo täällä. Ennen sitä mulla on teille jälleen vähän toisenlaista sisältöä :D. Karankojen perheellä mennään, mutta ei suinkaan Tripillä ja Bronsonilla. Ehei, me aloitetaan paljon kauempaa. Suunnilleen viiden sukupolven päästä. Tää postaus on erityisesti Madnessille osoitettu, hän kun tämänkaltaista pyyteli.

Kyseessä on siis vähän vähemmän kronologisesti etenevä tapahtumakatsaus ja enemmän sukuesittely, jossa pompit. Lukekoon ken jaksaa. Toivottavasti kuitenkin maistuu! Postauksen toinen puolisko on taas sitä varten, että päästään kattomaan, mitä kotiin jääneille Karangoille kuuluu.

Ihan lopussa on jopa linkki sukupuuhun.

☼ ☼ ☼

Arkistojen kätköistä löytyi ihan suvun ensimmäiset! Karankojen taru alkoi siis tosiaan LC:nä, mutta sääntöjen noudattaminen jäi nopeasti (koodeja en kuitenkaan edelleenkään juuri käytä). Tässä vaiheessa kantaäiti oli jo ehtinyt löytämään miehen ja sikiämään. Tässä Pierce (tuo lapsi) saa turpaan Callistolta eli äidiltään.

Miehen nimi on Bruno ja siihen kantaäiti Callisto tutustui kun talo syttyi palamaan :D. Bruno on siis palomies.

Niiden esikoispoika Pierce muodostui hyvin nopeasti yhdeksi suosikkisimeistäni. 

Calliston elämänhaaveena/tavoitteena oli olla jokapaikanhöylä. Valitettavasti sinne asti ei koskaan päästy.

Karankojen perheessä pukeutumistyylitkin näköjään periytyy :D. Truman käyttää samaa paitaa.

Perhe asui jossain ladatussa naapurustossa. Se (sekä storyprogression -modi) alkoi kuitenkin kaatamaan peliä. Luulen että se johtui siitä, että siellä oli liikaa vettä. 7.8/10.

Jo teiniksi ehtinyt Pierce. Ja palanut hella.

Brunolle nakitettiin puutarhanhoito. Huomatkaa mystävä puun takana :D

Jaska-kissa!

Calliston elämäntavoitteen saavuttamattomuus saattoi johtua siitä, että se ja Bruno sikisi aika äkäseen. Piercellä oli kokonaista kolme pikkuveljeä. Tässä ehkä niistä nuorin, eli KJ. Pitäs varmaan kans ladata lisää hiuksia lapsille :DD

Lapsista toisiksi vanhimmasta tuli vallan mielenkiintoisen näköinen. Ei kovin hyvällä. Sen nimi on Titus.

Ja tässä taas kolmanneksi nuorin, eli Cecil. Cecil oli toinen suosikkini tästä katraasta. Tosin KJ:tä en vissiin ehtinyt näkemään ees teininä :D. Alkoi muuten ärsyttämään jatkuvat poikavauvat.

Meno oli jokseenkin hektistä. Etualalla Piercen morsmaikku, oliskohan ollut Klaara nimeltään? Sillä oli alunperin joku toinen nimi, mutta se tuli vaihdettua koska nimi oli jopa simssin mittapuulla huono.

KJ asiallisena.

Klaara puksautettiin paksuksi alta aikayksikön, vaikka pieni talo pursuili liitoksistaan.

Se ehti myös synnyttää tässä talossa, mutta aika äkkiä piti vaihtaa kaupunkia. Poika (yllättäen) sai nimekseen Maverick, ja hän jopa esiintyi blogin ensimmäisessä postauksessa!

Tää kuva piti laittaa tähän vaan, koska vanhus!Callisto on ihana.

Tää on aikalailla ainoa kuva Piercen ja Klaaran kämpästä. Mun muistaakseni ne muutti vielä kerran sen jälkeen. Huomatkaa ihan karseat seinät :DD

Sitten koittaa taas hurja aikahyppy. Tässä on Maverick jo aikuiseksi kasvaneena, seuranaan oma tyttärensä Tornadoe sekä Piercen kloonilapsi Percival. 

Hektinen meno ei muuttunut miksikään. Taustalla Percy, joka nautti elojuomaa :D. Suosikkisimejen kohdalla ei onnellisuuspalkintoja säästellä. Näissä kuvissa Karankojen "alku"koti alkaa näyttää jo samalta, kun ekassa postauksessa. 

Siitä on jopa (vähän köykäsiä) kuviakin. Tuo makkari oli tässä vaiheessa Tornadoen ja sen miehen, Aarnen. Tornadoe oli lapsenmielinen, hence tuo nukkekoti. Se oli myös kyttä. :D

Vasemmalla istuvan tytön nimi SAATTOI olla Julia, se on kuitenkin Aarnen (oikealla) ja Tornadoen lapsi. Ne sai kaks lasta, joista tää tyttö tais olla vanhempi. Se oli jotenkin bitch. Toinen lapsi oli poika, sen nimi oli Joschka ja siitä tuli tutkija. Kuvia: ei ole.

Percival eli kloonilapsi ja hänen puolisonsa Nuppu. Maverickin sukuhaara kuoli Joschkan ja Julian myötä, Tripp on Nupun ja Percivalin jälkeläisiä kolmannessa (?) polvessa. Eipäs kun itseasiassa Joschka ehti saada pojan nimeltä Jason, mutta Jason ei tainnut koskaan lisääntyä.

Karai-kissa! Se oli tosi kauniin värinen mutta hell-vetin ärsyttävä kissa. Myöskin ainoa (ei oma pentu)kissa tähän mennessä jota en valinnut nimen takia vaan nimesin itse :D

Percival ja Nuppu saivat tosiaan myös kaksi lasta, tytön ja pojan. Peregrine, lapsista vanhempi, nautti hänkin kerran elojuomaa joten oli vielä hyvissä ruumiin ja sielun voimissa ekassa postauksessa.

Tässä Percivalin pikkusisko, Gerlinde puolisoineen. Inari paljastui pettäjäksi, mutta sen siitä kai saa kun liittoutuu toivottoman romantikon kanssa. Joskus ainakin. Koiran nimeä en muista, mutta se oli uros. Eikä ehtinyt olla näillä kovin pitkään :D

Tripp tais saada nenänsä (isänsä kautta) Inarilta, Gerlinden puolella ne on nimittäin melkosia tuulenhalkojia. Nää kaks oli kaikesta huolimatta varsin ehtiväinen pari, ja saivat kokonaista kolme NELJÄ lasta. Eipä ne toisaalta koskaan eronnu.

Ihan oma syy.

Juu nyt tapahtuu sellaista, että menen etsimään lisää hiuksia lapsille. Tässä Tekla, toinen Inarin ja Gerlinden esikoisista sekä Themis-taapero.

Esikoistytöt olivat tosiaan kaksoset, tässä on Tabbie. Siitä muistan sen verran, että se ol yksinäinen susi.

Tekla. Tekla haikaili kirjailijanuralle ja oli suosikkini kaksosista.

No nyt ollaan jo lähisuvussa. Tai kai täditkin on aika lähisukua? Lähempänäsuvussa. Joo. Tässä on Themis, Tripin isä. Se oli melkonen tukkajumala nuorempana. Ja aika paljon poikansa näkönen. Ja omaa hyvin feminiinisen nimen, mutta mä vannon että löysin sen miesten nimistä joltain sivulta :D

Perheeseen pamahti vielä iltatähti Elettar, joka rikkoi nimiteeman.

Iso osa Gerlinden ja Inarin lasten hoidosta jäi vanhempien sisarusten harteille.

☼ ☼ ☼

Nyt siirrytään katsastamaan mitä kotijoukoille kuuluu niinkun NYT. Oon pelannu näillä kerran pari Tripin lähdettyä, mutta kaukana ekan postauksen pisteestä ei olla. Sanotaan, että nää sijottuu päivä pari Tripin lähdön jälkeen.

Peregrinen puutarhaan pistäyty kulkukoira. Oli hirmu söpö, harmi kun ne on edelleen niin kovin hankalia. Ja tää puutarha oli kauniimpi kun muistin!

Lapseksi kasvanut Melanie kasvattaa logiikkaa yksi päämäärä mielessään: hän tahtoo mystävästään oikean simin hinnalla millä hyvänsä. Sen piirteet on paha, nero ja taiteellinen :DD. Ja Melanie on siis Elettarin ja Miehen lapsi, Tripin serkku.

Maverick ramppaa elävien kirjoissa samaan malliin kun ennenkin.

Aisssaatana tää kuvakulma :D

Poistin sensuurinpoistomodin, niin johan näkyy vaikka mitä puhekuplaa ja hajupilveä.

Miehen työasu on TYHMÄN NÄKÖNEN.

Pätkiskin oli vielä tallessa!! Sillä on tosi liikkis taustatarina: Tripp oli kotiarestissa, eikä päässy rannalle pyydystämään mokomaa päästäistä. Niinpä Scarlett (punapääkaksonen) meni pyydystämään sen veljelleen. Liikuttavaa tästä tekee se, että Scarlett inhoaa ulkoilmaa. 
Ja niiden välit oli niin etäiset että meni n. vuos että Tripp otti lahjan vastaan :DD

Quinn oli jäänyt matkan varrelle tekemään läksyjä. Tykkään tästä kuvasta paljon.

Melanie: No hyi h*tto miten ruma maalaus. Tekisin ite paljon paremman.

Peregrine siivos oma-aloitteisesti! 

Se siitä sitten.

Joo kyllä Tripp on ehottomasti isänsä poika.

Melanie suorastaan asuu täällä piharakennuksessa.

Unohin että olin antanu Themiksen vaihtaa alaa sen jälkeen, ku se saavutti bisnesuran huipun. Se on kai politiikkauran kasitasolla. Sen karisma tosin laahaa jossain kakkostasolla, että luultavasti potkut edessä sitten kun enemmän pelailen :D. No, rahaa näillä on yli 200 000, joten eipä paljon ginostele.

Mies: Heureka!

Melanie ei keksinyt mielikuvitusystävänsimiksimuuttamisjuomaa tällä kertaa.

KAUHEE :DDD

Piti siirtää tietokonepöytää tosta kun nuo jäi kokoajan jumittaa tonne taakse. Talossa olis tosiaan joku kolme muutakin tietsikkaa.

Ahkeraa.

Et sitten omaan sänkyys löytänyt.

Ja loppuhuipennus: MIKÄ VITTU TUO ON! Simeille ei tullu mitään erityistä toimintoa, ja oon satavarma että tuo valo on tuolla hanassa. Tän siitä saa ku on ollu puolet efekteistä piilossa :D. Hana on särkymätön, että ehkä se vaikuttaa? Mene ja tiedä.
Mysteeri selvisi, se taitaa tarkottaa sitä että lavuaarissa vaanii ansa.

☼ ☼ ☼

Sellainen kooste tällä kertaa :D. Uskon, että Karankojen kotijoukkojen pariin palataan vielä jossain vaiheessa, mutta haluun kyllä pitää sen pääasiassa sellasena perheenä, millä pelaan blogin ulkopuolella. Jo sen latausajan takia :D. Ehkä pitäs ettiä se joku modi (?) jolla lataukset saa trimmattua pienemmäks.

Ja tästä pääsee tutkimaan Karankojen sukupuuta. 


2 kommenttia:

 1. Oooooo täähän on hyvin mielenkiintosta!!! Ja kiitokset shoutoutista :D

  Katoin kans et näyttää ku taustalla mamma vetäs lasta turpaan XD

  Lapsenmielisestä poliisista tuli jostain syystä mieleen Kummelin sarja Jurismia!, jossa tuomari aina leikki työpöydän ääressä jollain lasten leluilla ja heitti äkkiä ne pöytälaatikkoon ku joku pelmahti huoneeseen :D

  Oo, Peregrine onkii sit jo tuttu nimi :D

  Liian pieni valikoima hiuksia lapsilla on kyl mood :DD

  Oon tässä nyt lukenu tätä yhtä Percival-Nuppu-Inari-Gerlinde-Peregrine pätkää uuestaan ja uuestaan ku en millään hahmota, et kuka nyt on Trippin vanhempia ja kuka ei :D Vai pettikö Inari Gerlindee tän omien perheenjäsenten kanssa, vai ootko kirjottanu vääriä nimiä vahingossa? Lopusta toki löyän sit sukupuun mut yritän ensin selata tän postauksen läpi ilman sitä ja saaha jotain tolkkua, mut ootan tosi innolla et pääsen osan loppuun koska sukupuut, tykkään niistä liikaa XD

  Tripp kieltämättä muistuttaa paljon isäänsä!

  En tiiä millon opin muistamaan et "Mies" on yhen simin nimi.

  Jep, nuo punaset valot on ansoja! :D

  Selaan tota sukupuuta ja apua repesin tolle Percivalin kuvalle XDDDDD Ja taisit tosiaan vahingossa kirjottaa tuonne tekstiin Peregrine ku tarkotit Gerlindeä :D

  Ja Trumanhan näyttää sukupususa oikeinkii hyvältä o.Ô Innolla seuraavaa osaa oottaen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä luulen että tässä vaiheessa kaikki tai melkein kaikki jotka tänne on eksynyt on jo tietosia sun blogista :D.

   Tornadoe kohos aikanaan muistaakseni ihan uransa huipulle, joten joo, Sunset Valleyn poliisipäällikkö varmaan harjoitti samaa toimintaa :D.

   Ja okei no niin kävin lisäämässä sinne vähän enemmän indikaattoreita kuinka kaukana suvussa ollaan :D.

   Ensin oli siis Percival ja Nuppu, joiden lapsi Gerlinde on. Gerlinde sai Inarin kanssa Themiksen, joka on siis Trippin isä. Eli Percival ja NUPPU (kirjotin ensin Gerlinde :DDD en jaksa enääää) on Trippin isoisovanhempia ja Gerlinde ja Inari isovanhempia. Ja Themis isä. Tai no nää kyllä varmaan selvis sukupuusta viimestään.

   Tuo nimiensekoittumiskohta ei ollut edes alunperin ainoa :DDD. Tätä postausta (olevinaan) läpilukiessani korjasin jo yhden tollaisen... Ei ne nimet edes ole niin samankaltaisia :D. Nyt pitäs olla kaikki korjattu kuitenkin.

   En löytänyt Percivalista yhtäkään kuvaa missä sen naama näkyis :DDDD. Onneks sen kohalla oli helppo soveltaa.

   Uus postaus on läpilukua vaille valmis. Jos se onnistus paremmin kun tän kohalla.

   Poista